Det fanns visst en besvikelse hos publiken att inte lade hela arrangemanget på isen utan att andra delen låg inne i Drängstugan, den med Balen på Ekeby. Vi bröt magin för vissa. Det är Ingvar L som hade hört det. Fasen också, jag får ågren, att det blev såhär. Däremot tror jag inte alla reagerade så. Jaja, gjort är gjort och kan inte göras om. Jag kan säga till mig själv att jag arbetade på och att jag för min del hade utgått från och velat att allt skulle ligga på spelplatsen på isen. Det enda jag kan göra är att lära mig, att förbättra för att förhoppningsvis kommande år ytterligare kunna utveckla det hela. 

En sak, som Lotte och jag talade om igår, är att jag måste vara försiktigare med mig själv, jag sliter och slirar lite för mycket på mitt konstnärliga jag.

Har skrivet en liten text till hemsidan om arrangemanget. Måste se till att det inte ligger kvar gammal information, det ser så illa ut. Och jag har fått med ett tack till berörda personer i Vänförening.