Vem var Ivar Harrie? Hur kan jag skapa färg och kontur kring honom? Ja, igår var jag missnöjd med mig själv, det är en häftig man men jag kan inte göra honom rättvisa. Fasen i min själ. Men samtidigt, det var andra dagen vi var uppe på golv och repeterade. Lougna saj i litta, som en skåning kunde ha sagt. Johan såsom varande regissör tyckte verkligen att jag skulle tagga ner. Visst kan jag basfakta, men det handlar om att ge färg.

Det har inte satt igång i huset ännu, ännu har folk inte börjat dyka upp förutom Johan. För egen del har jag snott runt, plockat och snyggat lite innan Carl Jan kommer idag. Det kan inte se ut hur som helst och jag själv ger mig en uppsträckare för att jag är så slarvig.

Än så länge har jag inte borrat mig ner i textarbete. Snott runt lite som en katt kring het gröt. Rune håller på att plocka in texterna i huvudet, måste vara skönt för honom med tanke på att han har så mycket text som Gullberg. Jag vet ju mycket väl förra året, när jag gjorde Gertrude. Som jag pluggade text. Bankade in text. Lekte in text. Sedan när den väl var där så kunde jag bara leka med den, men det tog sitt tag.

Ny dag väntar. Skönt. Märta ska presentera kostym idag, det blir mycket mycket roligt!