Solen gassar över Nora, det är bara så fint i stan just nu. Klart man skulle önska lite varmare temperatur men denna sol ger hopp till livet.

Har en viss stress i kroppen. Jag har missat en post i budget, en månadslön vilket gör att det blir ett hål och pengar fattas. Fasen anamma. Fasen. Försöker lösa situationen nu, tänka i kreativa banor.

Jag tycker vi har ett enormt tempo som vi jobbar i, ändå känner jag mig för min del oftast så otillräcklig. Man kan aldrig jobba nog, det finns alltid saker som kan göras bättre. Hoppas kunna koppla av från jobb lite grann i helgen, det är inte bra att alltid arbeta. Ska ju bland annat över på privat filmklubb i Lindesberg på söndag, med Eva H. Stefan Jansson, denne så illustre och storslagne kulturpersonlighet, har så länge velat att vi ska ha sittningar med Hasse Ekman filmer. Så på söndag blir det två stycken, och sedan få höra honom berätta. Om det är någon som är som en källa att ständigt ösa ur, så är det Stefan, vad beträffar svensk nöjeshistoria.
Så visst blir det en viss avkoppling på så sätt.

På måndag är det årsmöte i IKC. Vi må hoppas att det inte går som på Telias stämma, när Lars Nygren inte fick ansvarsfrihet. Vå låter klubban svingas snabbt så att allt går vägen. Nej, skämt åsido, det ska inte stöta på några problem.

Lite Rikard Bergh inspiration, eller vad vi ska kalla det!