Sommarkväll med utsikt över Grecken. En bild som inger hopp och ökar längtan efter sommaren. Foto: Magnus Wetterholm

Relativt tidig morgon, har redan varit vaken i 40 minuter. Hostan är kvar, fasen! Har skickat mail till vårdcentralen, de har lovat mig svar på provtagningen och jag tror att det glömt bort mig.

Igår kom vi igång vilket är mycket bra, det jag behövde och ville. Pjäs ligger fast, vi har troligtvis ett grepp om vilka skådespelare som ska medverka och pratat lite om tidsplanering. Konstnärligt innehåll är nu omskrivet och förändrat från det jag hade med Gertrud. Det är som är kvar är att jag skriver om det till mitt språk i den stora ansökan. Men när vi tryckt på knappen för skicka, då är den klar, inte innan dess. Jag har också att ta i Helge Ax:son Johnson där jag tänker att vi söker för trollerifestival. Måste titta på statuterna igen.
Det är roligt och angenämt att ha Johan här. Över honom finns det inget krångel. Det mesta flyter på och våra samtal leder framåt, är roliga och intressanta.
Hostar. Är virrig. Vill bli bra.
Återkommer.