Hemkommen för en stund sedan från en lillsemester. När jag är här går det överhuvudtaget inte att koppla av, knappt att ta en bok. Det rullar på med arbete, arbete, arbete.

Så denna resa har varat till Omeberg, fantastiskt att se, till Rökstenen, till Arkösund och till Stegeborg med solning, lite Söderköping och sedan Roxen och Berg med slussarna. Ostkust, bad, se saker, Östergötland. Fina fisken liksom. Känner mig lite utvilad och att jag återhämtat mig. Ingen fara på taket att så fort som jag kommer hit så är det saker att ta i och att göra.

I kväll är det 100 i publik. Underbart. Vi ligger i kapp med budget en sådan kväll, och det kommer kännas att det är folk i salongen. Om vi fyller på lite till denna vecka så åker leendet upp på mig och smilgroparna kommer att synas.

Det är alltid lite pirrigt att börja en ny vecka, att veta att allt sitter och att allt rullar. Men som sagt, jag är på gott humör vilket även inkluderar ett gott spelhumör.
Därtill fick vi en alldeles utmärkt recension i Karlskoga Tidning i dag. 4 av 5. Bravo bravo!