Alltså snacka om att vara trött och snack om att vara spadrig, efter föreställning och evenemang i kväll. Jag är som en liten blöt hög efter denna anspänning. Men, vi och jag ska vara nöjda. Det verkar som att det gick strålande med Selma on Ice. Jag hade oerhört svårt att se vilka som var där ikväll, utan glasögon förstås och i detta mörker. Katta sa att det varit en mycket, mycket fin respons. Aulis som filmade för vår vinter DVD (hoppas att det blir häftig så att vi kan sälja den) var nöjd, likaså Lasse Forss och hans Karin. De är väl för häftiga ändå! Men framför allt är det viktigt att Annika G och jag är nöjda tillsammans, för det var vi som stod där och gjorde detta. Och det är vi. Men jag är pissrädd, fullständigt pissrädd, för om pressen tyckte om det här. Måtte det inte bli en sågning. Det är som jag måste bemästra demonerna. Uttala någon redan i förväg för att inte drabbas. Det var ju väldigt roligt när Gunhild Qvarsebo på Östgötateatern berättade om hur hon och hennes dåvarande på väg till premiärer satt och drog valser om hur recensionerna skulle se ut. Om kvällen, jag vill tro att Selma uppe i himlen satt och log och gav oss en liten applåd för vårt tilltag med Gösta Berling och Nils Holgersson. 

Det var magnifikt när publiken kom. Vilken marschallallé!!!! Och sedan såg de en upplyst Drängstuga, fick därefter gå ut genom dörren i Lilla Scenen ut på isen (snygg publikentré). Sedan släden därute, illuminerad herrgård. Jag tror att publiken fått vara med omnågot de aldrig varit med om förut. Att det blev förvånade, att det fick ett bra fingeravtryck i själen. Och. Det vi gjorde med texterna, vi måste klappa oss på kinden och säga fasen vad vi jobbat på på ett bra och ärligt sätt.
I morgon ska jag inte sätta någon klocka. Men jag vet hur det komma att bli, jag vaknar ändå vid sjutiden trots att det är lördag och jag får sova längre.
En sak som är fantastiskt roligt med detta bloggande är att få veta vilken spridning den har. Jag är så impad av det, hade aldrig i mitt liv trott detta. Och ibland får jag kommentarer. Bravo.
Radion surrar, och jag snurrar. Tjolahopp tjolahej. Tack för ikväll.