Vilken underbar föreställning jag såg på Teater Martin Mutter igår. Så lycklig jag var när jag for därifrån. Hela föreställningen genomsyrades av den värme och känsla man får när man träffar dessa människor. Föreställningen? Jo ”Hedvig och Max-Olof” som bygger på en bok av Frida Nilsson. I regi av Mia Nilsson efter en idé av Helena Hedlund. Alltså, föreställningen innehåller värme, poesi, svärta och skräck, humor och glädje. Jag skrattade otroligt mycket, många gånger, och jag hade sånt där skönt lulllull i hjärtat när jag gick ut efter föreställningen.

Nu är jag verkligen sugen på att få till en samverkan med dem, för att jag tycker de gör så bra jobb och för att det är så generösa och underbara människor. Allihopa.
Sedan var det några glada återseenden i publiken. Monkan, min kära släkting från Gävle var där för att se dottern Moa (strålande). Stefan Jansson, denne estradör och skådespelare från Lindesberg som jag fått så stort hjärta för. Så generös, kunnig, sån espri!
Idag ny arbetsvecka, har hjärtat lite i halsgropen för att jag tycker jag ligger efter i arbete. Men det är bara att kavla upp ärmarna. Återkommer.

Här är hemsidelänk till Teater Martin Mutters sida om Hedvig och Max-Olof.
http://www.martinmutter.com/index.php?show=forestallning&mode;=detail&id;=95