(Det är så vackert på Anja, att jag inte kunde motstå att lägga in bilden. Men den har ju inte med texten i övrigt att göra)
Ljuset smyger sig på oss. Tänker på Olle Adolphsons underbara sång ”Nu har jag fått den jag vill ha” Jag har för mig att raden är Tystnaden smyger som en katt genom rummet men det kan vara något fel som smugit sig in. 
Jag märker på mig själv att jag är trött. Det är långa långa dagar. Igår kom jag hem vid halv tio, Eva H och jag arbetade med att sätta ihop program för våra readings 22 och 29 april. Tycker det blir spännande i år, i och med att vi blandar pjäs med dikter tillsammans med brottstycken i Greta Thotts bok.
Det är inte roligt att höra och läsa om allting på Riksteatern. Måtte det vid min Gud inte gå med Riksteatern som med Riksutställningar och Riksmusiken. Det verkar gunga i Hallunda eller om detta är uppförstorat av tidningar och media. 
Idag ska vi få klart Osher hoppas jag. De ska ju ha kompletterande uppgifter. Elizabeth gör ett så fantastiskt jobb, det blir genomarbetat och det blir snyggt. Just nu är vi inne i en period där vi är samkörda, behöver inte säga så mycket utan vet vad som ska göras. Det råder en bra koncentration i Teaterfoajén. 
I nästa vecka väntar också twitter för Nora turistbyrå. Allt som kan ge röst åt vår verksamhet är bra. Dessutom kunde jag tycka det var roligt och inte så tyngande när jag twittrade i somras.