Det är svårt att sova nu. Det är för mycket som bultar inom mig. Jag kämpar med texten. Det är stormiga repetitioner. Jag blir trött, så trött.

Är tvungen att sätta mig till motvärn mot detta. Istället för att ge mig hän åt en enorm rädsla så fortsätter jag plugga på min text och fortsätter att jobba vidare. Det är det enda sättet.
Det är långa dagar. Förutom textarbetet som sker tidigare, så börjar jag vid halv nio. Vid tio startar repetitioner som håller på fram till tre. Sedan uppehåll ett par tre timmar och så går vi på vidare vid sex och håller på till tio. Att kunna varva ner är därför svårt. Det var en njutning att kunna fara iväg en och en halv dag som Rune och jag gjorde nu, till Orsa och till Mora. Jag fick en kick av Zornmuséet, det ska sägas.
Igår var Tvärsnytt här. Utmärkt, nu har vi fått lite uppmärksamhet, och det kommer mera. Bravo.
Frukost väntar, vidare textpluggande. Måtte dagen innehålla segrar. Måtte det gå bra för oss alla. Johan kämpar som ett djur. Han är värd massor med beröm.