Igår tog åtminstone jag, tror att det även gäller för Elizabeth, ut mig fullständigt. Förstår inte att en ansökan kan dra ut krafterna på mig så otroligt mycket. Det var Nordisk Kulturfond, en tuff ansökan med många olika delar. Med ideliga omräkningar från sek till €, med procentsatser och så självklart alla dessa formuleringar. Måtte måtte den gå igenom efter allt detta arbete!!!

Det är nödvändigt att Elizabeth kan vara ledig idag. Sitter här på Teaterfoajén och jobbar för mig själv, i eftermiddag ska jag vara i Viker och tala på Café Viker om Stadra och verksamheten där. Känner att det är sånt som ingår i mitt jobb nuförtiden. Ska ta med våra snygga rolups som vi hade med på bokmässan.

Nyfiken på hur Johan och Märta kommer att reagera på pjäsen. Hoppas vid min gud att den ska landa på ett bra sätt.

Det är sol över Nora och sol över Bergslagen just nu. Det är som det vilar en förvår i luften med aningar om värme om sommar. Det går lätt att associera till Wivallius Klagovise över en kall och torr vår.

Kaffe, kanske att jag går och köper en semla. Måste ha lite muntrasju i mig för att orka.