Jag är nästan förbi efter dagens och kvällens repetitioner. Det är även kallt och slitit för rösten när vi är ute på isen. Vill ta mig i säng men jag har inte landat ännu, vi slutade arbeta kvart över tio. Lasse F gick på rätt hårt och det svider i början men kära nån så bra det är, och det är nödvändigt. Klart man önskar att någon säger till. Jonny och Erik från A Taste Of Media var här och filmade, skulle göra närbilder. Det lät på dem som om de var nöjda. Tänkte inte så mycket på kameran och det var nog en himla tur det. Fick tillbaka de där sättet när jag blir inte blir en sån kul typ, det är när jag får en massa frågor samtidigt. Jag klarar inte det. Jag blir bara otrevlig. Hoppas att inte Katta tog sig illa vid.

Så jag kan längta efter att få vara ansvarslös ibland. Hallå världsrymden hör du mig. Ansvarslös, längtar efter det ibland. 
Det var snyggt nere på isen med eldkasarna som brann. Det blev en bra stämning och ett vackert ljus av dem.
Fick ett litet spel under repan. Men det gick över. Jag gick runt i cirklar och sa våldsamma saker och tog till starka ord. Det passar sig inte att skriva ner det här.
Sängen, vill till sängen. Är det möjligt att gå ner i varv. Detta är första gången som jag ställer mig inför publik och jag är en ickerökare. Snart är det ett halvt år sedan jag lade av. Bravo.
Nej. Natti!