Träd som växer sig stora och gamla i allén. Skönhet, ålderdom och vishet.

Foto: Magnus Wetterholm

Med benäget bistånd av Karin Smed men även av Johan B.

Jag har fått klart Kulturrådet, den stora ansökan. Hurra!

Jag har fått klart Helge Ax:son Johnson. Hurra!
Jag har fått klart Stora ansökan, inklusive historik. Hurra!
Nu är det bara att fortsätta. Beta av alla de andra. Bort med skräcken att ringa och höra sig för. Bort med blyghet och försagdhet. Det är bara att göra det.
Ute kolsvart. Jag sitter i en stor kolsvart säck, som dock är upplyst därinne.
Tystnad och koncentration. Jag önskar att temperaturen ska åka upp. Stackars Karin H. Hon var heldeppig och insöad verkade det som. Heldeppig. I morse när jag vaknade var det i alla fall ljust en bit före åtta. Lite hopp om livet får man väl kalla det.
Det har varit roligt att ha Johan Bernander här. Vi har verkligen jobbat intensivt. Idag har han träffat Märta för att tala om kostym och scenografi. Barbara W hoppade till av glädje när jag berättade att Johans pjäs utspelar sig på Stadra. Det kan nog bli en höjdare.
Vill ha mat och vill ha avkoppling nu.