Ja nu har det gått ett tag, men det beror på min bortovaro och på att det då varit svårt att vara uppkopplad. Visserligen har jag kunnat gå ut på nätet genom telefonen men det är väl ingen höjdare att sitta och skriva blogginlägg där. I alla fall är det inte min kopp av the.

Men nu är jag tillbaka på brottsplats och då lär det bli mer av skrivande.
Idag ett strålande väder här vid Stadra. Strålande, ljuvligt varmt i luften, svalorna flyger. Om det fortsätter så här blir sjön uppvärmd och det går att börja bada. Ljuvligt.
Idag är det fortfarande lugnt läge. Har fått ordning på saker i mitt rum, nu väntar manus (4:e rosen). Obegripligt att det är så lugnt just nu, på måndag stormar det in folk, det blir full rulle och så kommer det hålla på fram till 20 augusti.
Har en sådan inre stress för texten i 4:e rosen. Att jag ska kunna sätta den. Jag kommer fortsätta att arbeta med den på olika sätt: läsa den högt, skriva den och samtidigt läsa långsamt (det blir ju en form av djupläsning), vara ute och gå med den. Det roligaste med texten blev ju i onsdags när gestalt och text överraskade mig och började leva sitt eget liv. Jo faktiskt, så var det!