Det är tidig lördag morgon och jag kan inte sova. Alla andra ligger kvar in sina sängar och jag hoppas de får njuta av sömnen. Det är ok att ibland inte kunna sova, det får vara så. Dock är min sömnlöshet även förknippad med oro över att inte få tillräckligt med publik. I kväll är det dock mycket folk, så det kommer verkligen kännas i salongen.

Vi har fått upp en bra speltemeperatur i föreställningen. Vi är inne i det skedet när man går in och småplockar och laborerar med detaljer.

Men jag åkte rejält på pottan igår och det tycker jag inte om. I In the mood så hör jag inte riktigt. Jag kommer snett på rytmen och sjunger fel i takten. Jag kunde ju på premiären i min roll som Zäta lägga in ett brott och ta om. Det gjorde jag även i går men även andra gången åkte jag snett och det skäms jag för. Fasen i min själ att det ska vara så svårt att höra. Får jobba med det idag.

Vid tretton idag samlas vi för att repa vår poetiska afton ikväll. Rätt bra sålt och det kommer att kännas att det är publik. Och roligt att få spela på Lilla scenen. Det är ju hur otroligt mycket som helst att ösa ur Ferlins fatabur så det gäller för oss att välja bort.

Igår såg Staffan och Renate samt Claes-Göran föreställningen. En fin tradition med att de kommer.