Kväll. Tystnad
Den behövs för att få tid att reflektera. Kaos under dagen, intensitet. Olika ansikten, olika svar. Ställningstaganden.
Nu är det tyst och nu är det frid. Det man behöver.

Marie har varit i Norrköping på teatern och hyrt kläder.
Jag har gjort kontorsarbete. Kommit en bit men inte klar. Hann med mamma idag, vilket är så viktigt att jag hinner med. Blev mycket imponerad över att hon var så pigg idag, förde samtal, frågade, var på hugget och kommenterade. Det kändes som hon ville ha air ikring sig, som om hon ville vara som förr i tiden med att vara social och umgås. Det är fantastiskt att hon orkar vid 95 års ålder.

På kvällen satt Johan och Anita och jag och reflekterade lite över roller och relationer. Mycket nyttigt. Jag behöver komma igång med det. Komma in i manus, leta efter rollen. Efter en så lång sträcka med att få detta till stånd så är det som vanligt ofattbart att gå in i själva repetitionsarbetet. Låt mig få hitta snöret att nysta mig in i denna labyrint.

Sängen. Sängen väntar. Nu.