En sådan befrielse när skrivaren ville vara snäll mot mig igen. Tack och lov för vår utbyggda läkarvård i datortiderna. Tack och lov. 

Och vad ska jag tro att jag suttit i telefon och väntat på support från Telia. Säkert en timme idag. Pust. 
Jag har jobbat med min facebooksida, ordnat och bjudit in till Stadra Sommarscen. Hoppas det blir fel som vill vara med i den gruppen. Det är intressant att försöka utröna nya sätt att kommunicera på. 
Idag är det ett litet helvete med att inte röka. Försöker inte tänka på det, men det drar och sliter i kroppen. Att det ska hålla på så här trotts att det är mer än 200 dagar sedan jag slutade. Försöker låta bli att tänka på det. 
Jag har betat av vissa saker i blocket, av allt som måste uträttas. Ibland har jag en fantastisk rörelseenergi framåt, ibland är det bara trögt. Försöker ge mig själv lite muntrasju, lite uppåttjack. Måste måla med inre bilder, dessa hjälper, det är min inre motor som bär mig framåt i allt skapande. Måla med inre bilder, dröm vidare om allt som ska bli möjligt och hur allt kommer att te sig. Måla bilder, inre bilder. 
Lowe har skickat ett prov som jag blev riktigt nöjd med. Han får gå vidare. Tror att han är riktigt skärpt den killen. Sara jobbar på, jag tycker det är så spännande med hennes idéer. På måndag träffas vi för att prata folder. 
Karin och Palle med två döttrar åker till Wien över påsk. Jag blev grön av avund, eller det är lite fel sagt, jag fick en vrållängtan att åka dit, jag med. Såg staden framför mig, Maria Hilferstraße, Graben, Hotel Sacher, tunnelbaneutropen, Hietzing, Schönbrunn. Café Allt. de andra kaféerna, Braunerhof, Sperl, Kleines. Jag vill dit. Hur mår Dieter och när ska jag packa väskorna?????????????????????