Det är inte alltid som jag känner mig nöjd efter att ha genomfört någonting, jag lider ju av att ha mycket höga krav på mig själv och att jag vill nå långt, långt. Det kan bli bättre, det kan bli bättre, det kan bli bättre. Men efter readingen i lördags på kulturnatten så får jag säga att jag är nöjd. Oj. Och det säger Magnus. Kors i taket. Men det blev så lyckat, publiken mådde så bra, jag gjorde upptäckter med pjäsen som var så intressanta. Hur skådespelarvänlig den är. Att man får jobba med undertexter. Jag tycker det finns så många plan där den är Tjechovsk så det förslår. Det blir kanske min lilla kompensation utifrån min dröm om att spela Tjechov själv, fast det kanske jag aldrig får.

Vi ställde iordning rummet igår, inför Vinterscen. Blev också mycket nöjd med det. Vi kommer inte spela i mitten som det först var tänkt utan med ryggarna mot sjön. Så att publiken kan titta ut mot den lilla lilla resten av ljus som då hägrar över sjön. Det kommer bli fint som snus. Roligt uttryck det där, fint som snus. Låter nästan som Mumintrollen.
Repetitioner med Eva idag, både dagtid och kvällstid. Bra.
Sol ute. Det hjälper humöret.