Igår såg jag om Mannen i båten. Föreställningen gavs på Teaterföreningens årsmöte. Jag är mycket förtjust i den, den bygger en egen värld, ett eget rum. Och i sin, kan det tyckas lilla värld, så växer den ut till en stor helhet. Bland annat lever ”vuxenblivandet” kvar. Jonas är mycket fin, likaså Mikael (heter väl musikern). Det är en njutning att få ta in en föreställning på detta sätt och få befinna sig i denna värld. Tack Martin Mutter.

De säger att ”morgonstund har guld i mund” men jag vet då inte om det stämmer på mig. Hellre simmar jag runt i det vatten som handlar om föreställningar och natten. Fast i viss mån har jag ändå ändrat mig. Jag har kunnat ta mig för mer saker om morgonen. Men det krävs kaffe. Jag upprepar det krävs kaffe. Mycket kaffe. Snyggt ord förresten. Kaffe.

Blandad kompott väntar inför dagen. Möten, ringa, skriva. Behöver och skall och vill driva projektet i höst. Behöver ha tag på Magnus L för att kolla dagar med honom och hans idé om samverkan om GDT, eller hur förkortningen är. Jag vill tala med Martin Mutter om detta projekt också. Vore fint om vi kunde spela i Örebro också.
Radion mal, det är som vanligt oroligt ute i världen. Ibland klarar jag att ta in detta, ibland blir jag så deprimerad att jag bara inte vill lyssna.