Jag har fått moralisk feedback av Lena H. Bravo. Hon om någon kan uttala sig. Det är av Lena jag lärt mig från grunden, hur den kreativa processen går vidare och utvecklas. Det är resultatet som räknas, det låter hårt men det är sant. Och jag vill ha ett konkret fysiskt resultat på golvet, inte några floskler och politiskt korrekta uttalanden och inte några modeller som bygger på vad byråkrater i Bryssel säger. Det är resultatet som räknas. Ja, en föreställning som  är konkret avläsbar hos en publik, mina redovisningar att direkt kunna lämna över till berörda instanser (klara efter ett hårt och ihärdigt arbete), direkta möten mellan trollkonstnärer här på plats kanske en sen kväll efter föreställning, publikens reaktioner efter en föreställning och vad de skriver i gästboken. Det är ett direkt resultat. 12 år har vi arbetat på här och det är lite imponerande om jag får säga det själv. Frågan är bara hur länge jag håller, hur länge jag orkar, hur länge jag kan brinna för det. 

På lördag är det kulturnatt i Nora. Vi ska göra en reading av valda delar av Damen. Det ska bli mycket spännande och intressant att se hur publik kommer att reagera. Eva, Katarina, Lasse, Robin och jag deltar. Hoppas att det kommer folk, för detta med reading är något som i alla fulla fall (roligt uttryck) inte gjorts i Bergslagen förut.  
I går kvälls så såg jag Melodifestivalsuttagningen från Malmö. Visst skrällde det till att Sara D-F inte gick vidare som en självklar segrare till finalen. Snacka om att kunna sjunga och att ha scenkänsla, kraft och utstrålning. Det var ju absurt att hon enbart klarade sig till andra chansen. 
Fast jag vet inte om jag är en älskare av Petra, konferenciern.  
Vi får se nästa lördag, fast jag kan inte se för vi har ju reading som sagt.
Snö ute, 5 grader kallt. Jag ska börja leta på skidorna, för att komma ut och få röra på kroppen ett tag. 
Jag har fått inbjudan till kalas av Hannu. Roligt, vet inte om jag kan åka ännu.
Krister Henriksson gjorde Doktor glas på tv igår. Jag skulle väl ha sett det, föreställningen har ju varit lite omtalad, men det blev inte av, jag var för trött. Kanske att det går i repris. Josef S har fått väldigt fina recensioner för sin föreställning, som getts inne på Länsteatern. Jag blev mycket glad, Josef är en sådan fin kille. Länge sedan jag träffade på honom, han bor ju i ”stan” nuförtiden. Det där med ”stan” är ju bra, som om det bara funnes en stad i hela Sverige, Stockholm. Blir jag för retsam nu?
Ja, det var mycket välgörande det Lena sa till mig. Hon fattar och det var lite av en fjäder i hatten att höra det konkret och koncist uttryckt av henne. 
Måtte det komma folk till på lördag, på kulturnatten.