Lyssnat på Söndagsintervjuven, idag med Susanne Osten. Jädrar vilken energi man får av att lyssna på henne. Så hon talar om konsten, så skulle jag vilja att alla vi som arbetar i skapande yrken kunde sträcka ut sig. När hon lyfte fram kultur för barn och på detta sätt, då får man nästan kalla kårar.

Nu har jag sorterat alla bilder till redovisningen. Nu ska bilderna sättas och komma i rätt följd. I morgon ska jag återigen försöka planera sidorna, vilka, hur det kommer. Mycket tänkande bakom det.

Är så glad för att jag nu kommit på vad vi ska ge nästa år, och att Johan B tycker det är bra också. I morgon på styrelsemötet ska jag presentera planerna, sedan går det att presentera det här. Dock ska jag kanske bevaka rättigheterna så att jag vet att vi får spela pjäsen. Ska ringa Berit i morgon, eller någon annan av dem. Vill tro att det ska gå bra!

På natten lever kostymer sitt eget liv. Ingen vet vad det gör, det är fördolt.

På natten lever kostymer sitt eget liv. Ingen vet vad det gör, det är fördolt.

Ovan en bild från utställningen Ut ur garderoben, som var med kostymer från Östgötateatern, tror det var 2001. Platsen var Etablissemang 1. Såna tider!!!