Fantastiska nyheter. Stina Oscarsson blir ny chef på Radioteatern. Denna begåvade och intelligenta kvinna som gjort så mycket i för kulturen och får en ännu tydligare plattform. Hennes sätt att tala om public service och det hon säger om fantasins tillflykt i kontrast till marknadskrafter gör en ju sprittande glad. På ett riktigt toppenhumör. Vi borde bjuda in henne till Stadra för Stina Oscarsson skulle jag verkligen vilja lära känna. Det skulle bli en utmaning för mig att få berätta hur vi tänker kring publik, om en tillåtande plats, om det som kan stanna kvar hos en publik. Men Magnus, det är bara att ta sig samman och författa ett brev, jag kan inte få mer än ett nej.

Och sedan Håkan Juholt, som i sitt installationstal börjar att citera henne. Fantastiskt för denna tjej.
Den gode David S på Toyota var så generös att låta mig få provköra nya Verso S. Den stod där på verkstaden när jag lämnade in min bil i morse för reparation. Och det får jag säga, jag har fallit pladask för bilen. Den är så vansinnigt trevlig att köra, och den sprider en känsla av att vara en miljöbil. Jag är allvarligt intresserad. Låter som en sjukdom men det är det ju inte. Utan bara intresse.
Just nu på ett fik i väntan på att bilen ska bli klar. Det doftar så förföriskt av allt gott bröd. Man vill föräta sig. Minns Bergmans konditori från när jag var liten. Ska ta och fråga om inte Åke M på Fotocentralen har någon bild därifrån.