Åh så roligt. Maria, denna sötknopp, har uppdaterat och gett bloggen en ny snyggare design. Plötsligt när jag går in upptäcker jag det. Och ett litet leende smyger sig in över läpparna.

Anna-Lena S är på tv, med i Körslaget. Så jag följer programmet i viss mån, trots att det är TV4 med sin evinnerliga reklam som får mig så avtänd. Men man får väl tänka positivt och gå ut och kissa och göra andra nyttigheter för att slippa allt tjafs.
I eftermiddag har jag sett Mitt hjärta stannar här på Västmanlands länsteater i Västerås. Eva H, Elizabeth och jag. Eftersom Eva och jag såg Mig äger ingen och var så fullständigt fullständigt euforiska över den ville vi naturligtvis se fortsättningen, den andra delen, av trilogin om Västerås. Var lite orolig för att jag inte skulle tycka om det här. Att jag skulle jämföra denna föreställning med den förra – men den som slog oss knockout. Men jag får säga att vi är uppfyllda och lyckliga efter denna upplevelse. Aggressivare, uppkäftigare, mera uppror. I kombination med ömsinthet med rollgestalterna och med ett perspektiv föräldrar och barn och barnens uppror mot föräldrarna. Sedan åkte jag dit för att se Harlad L spela. Han har hört av sig och sökt jobb, för övrigt har han varit och sett föreställningar. Sånt ger intryck. Tycker inte om när någon bara söker jobb och aldrig tagit in vad vi gör. Det är en lärdom för mig själv, att man faktiskt måste se, vara delaktig av det man vill söka sig till.
Det måste dock råda total sorg på teatern. Han har varit framme och sparkar 12 av teaterns 29 anställda. All sympati och styrka till ensemblen och hela teatern som orkar hålla på. Teater är snart proletariat. Vidriga anställningsförhållanden. Usla löner. Jag kommer återkomma till detta ämne.
Nu är det denna eviga reklam igen. Låter bli att titta, för det förestör sinnet på mig just nu. Jädra reklam.
Är så himla glad för reportaget i Trender i Bergslagen som finns i det nya flotta magasinet! Man kan se det på bergslagen.se också. 40.000 ex går ut. Fantastiskt.
Allt för denna gång. Återkommer.
Lägger ut denna underbara livsbejakande bild av Renate F på traktorn. Lockar till leende.