Rätt trött efter en som vanligt intensiv dag. Jag behöver vila, sömn, stirra i taket för tillfället. Det blev alltså inget Stadramöte idag, Carl Jan hade glömt meddela mig och tyckte det var skämmigt. Ja då gäller det framför allt att hitta ett nytt datum, innan 22 maj, för jag har sagt till alla att jag inte kan efter det, repeterar och det är självklart min viktigaste prioritet. Alltid märkligt, när man jobbat så länge för något och datumet börjar närma sig. Mindre än två veckor kvar. Otroligt. 

Stimulerande möte ikväll med KAN, Kulturarbetare i Nora. Nya medlemmar, dynamik, tankar och spänst över mötet. KAN är meningsfullt. Vi var väl omkring 15 medlemmar, alldeles lagom för att upprätthålla ett rikt samtal. 
Jag tycker inte att jag hinner allt jag skall, men tack och lov finns Katta och Elizabeth här, de är trogna, får saker gjorda. Elizabeths vana med nätet och med datorer, är ovärderlig. Och så Kattas trohet, hennes fokusering och sätt att få saker gjorda. 
I morgon får vi alltså hit några mannar, som ska vara här och jobba i sommar, utomhus. Hoppas att det slår väl ut nu. Har skaffat kaffebröd från Da Capo, för att göra det lite trevligare när vi startar.
I morgon är det också turistmöte uppe på Skäret. Tar ju en bra stund att ta sig dit upp men är säkert värdefullt med att vi deltar.  
Lite mer slötittande på tv nu, sedan sängen.