Förstår inte varför jag ska vara så trött som jag är. Kroppen vill nästan inte alls hänga ihop, antagligen är det efterdyningar (snyggt ord) nu när Den fjärde rosen är färdigspelad. Mina tankar kretsar inte så mycket kring pjäsen som det gjorde förut. Man måste gå vidare.

Igår kväll hade vi styrelsemöte i IKC. Ett bra möte som var halvbesatt. Styrelsen är självfallet glad över att det gått så pass bra som det gjort, publikmässigt och ekonomiskt.
Ulla är underbar, hon ger hur mycket kärlek som helst till Stadra. Jag har ju kirrat så att hon kan vara kvar 15 dagar extra, nu hoppas både hon och jag att AF ska kunna godkänna ett fastre för henne. Hon vill inget hellre än att vara här just nu.
Idag ska jag ge mig in till Örebro för att ha möte med Carl Jan. Möte om Stadra. Vi har inte mötts på länge så det är verkligen nödvändigt.
Återkommer!