Stadra Sommarscens Vänner har årsmöte ikväll. Jag ska medverka. Hoppas att det kommer mycket folk och hoppas att medlemmar har flera kreativa idéer om hur man kan utveckla vänföreningens innhåll. Lasse F vill att jag ska berätta om pjäs bland annat, visst, det gör jag gärna, och läser vissa av replikerna. 

På torsdag har vi rep inför kulturnatt. Det ska bli spännande att få lyssna och ta del av, det må jag då säga. 
Ska ta i vissa lite tyngre saker just nu. Det är bara att göra, det ska ändå bli gjort.
Facebook byggs ut efter hand, spännande. 
Bör ha tag på Johan B idag, har ha fått tag på Märta, som ju dock ligger i premiärvecka. Det stämmer väl, att Månteatern har premiär. Jag tror att det var så Marika sa.
Pyttan ringde. Men hon är väl för rolig. Och nu ska hon in och hålla föredrag på biblioteket i Örebro om hennes senaste bok. Man blir på gott humör av Pyttan och så är hon rak, inga onödiga krusiduller och så skrattar man mycket. 
Vill åka förbi min söta mor idag. Jag blir varm i hjärtat varje gång jag ser henne, hon är så söt.
Och så blir hon överlycklig varje gång jag kommer med en semla. Ja vem blir inte glad för semlor i sig.