Bra att man har en bar och ett café i Bosnien-Herzegovina. Finns på vägen mot Mostar, om man åker från Makarska. Foto: Rune Jacobsson

Splittrad världsbild idag. Från det ena till det andra. Varit i Lindesberg på lungröntgen. Tror inte att det är något, att det svider ibland. Men bättre att kolla och veta än tvärtom. Igår fick jag ju även besked om att Barry Mostberg är död. Mycket, mycket sorgligt. Där spelade lungcancer in, jävla sjudom. Bra jobbat Magnus att du orkar stå ut och inte röka.

Snart lunch med Katarina och Barbro i valberedning för Ljusstråk. In till Örebro för möte med Karin Wettermark och Rikard Åslund på Regionförbundet i eftermiddag. Ser fram emot det, jag gillar dem.
Läst om pjäsen, vissa partier är nya och mycket bra. En ”trio” hade kommit till som jag tyckte mycket om.
Svinkallt ute. Jag är så trött på det här nu, vill ha temperaturer som ligger runt noll dagtid i alla fall. Men det kommer, det kommer.
Ska ner och försöka få tag på Elin för att se om hon har någon affisch till Vinterscenen.
Talade med Eva H igår. Hon jublade inte över annonsen i SvD och det störde mig lite grann. Jag hoppas att den kan synas likafullt.
Vill hinna med mamma idag. Min söta mamma. Tänker på henne och blir varm i hjärtat.
Det har varit så underbart att träffa Rune i helgen. Kul att vi kunde se Kim A:s föreställning. Skulle vilja kunna se Sommarnattens leende tillsammans med honom. De har ju fått otroligt fina recensioner, jag är nyfiken!
Nu ska jag jobba vidare. Framåt, avanti, avanti!