Nu går det så här fort igen, så att jag nästan mår dåligt. Tempo, tempo, tempo. Jag är åter farligt nära huvudvärken.

Sitter inne på Teaterfoajén. Elizabeth är sjuk och det är torsdag då måste vara någon här då. Igår intensivt styrelsemöte i Nora Teaterförening här i lokalen. Den verkligen används nu och publik blir medveten om den.
Jag väntar in Malin N, hon ringde precis och sa att hon var lite försenad men är på gång. Vi ska hinna slänga några ord om trolleri till sommaren. Det är det norska deltagandet som vi inte kommit fram till ännu.
Nej, det snurrar för snabbt, inte riktigt hälsosamt.
Idag har jag fått klartecken från ytterligare tre partners. Vi är en bit på väg men jag måste ha svar från fler. Det eviga dilemma, att finansiera en verksamhet, det sliter ner mig.
I kväll in till möte i Örebro, dialogforum med olika kulturutövare. I morgon representationsmiddag med Lars Ericsson med fru. Ska bli riktigt trevlig.