Det snurrar i hjärnan på mig. Jag är nog lite upptrissad. Inte har heller kunnat komma ut på skidor för det är ++++++++++ grader.

Skickat info om kulturnatten, affischen som Elin gjorde, för att puffa för vår reading. Varit ute på facebook. Alltså det är så uppfriskande och så får jag kontakt med folk som varit ute och farit under en massa år. Roligt med ett nytt slags nätverk. 
Jag får ge mig tid att affischera idag. Det tar en sådan förfärlig tid men det måste göras.
My, Eva H och jag hade möte om diktläsningen på biblioteket på kulturnatten. Vi har fått in 40 dikter av 7 olika poeter/författare – 3 män, 5 kvinnor. Och det mesta var väldigt bra. Vi måste skära lite grann för att det inte ska bli för långt men det mesta hinner vi med.
Radion ringde upp mig och det gjorde en direktintervju som blev bra. Jag tycker alltid det är roligt med direktsändning, det pirrar till lite extra då.
Får gör några pressmeddelande nu också.
Det är upp och ner med Sverige, när fackföreningen går med på lönesänkningar! Märklig tid, är det. Eller vad ska man säga? Och vad skulle Tage Danielsson sagt om han levt idag, om ett sånt påhitt. Som jag beundrade honom, hans skarpa penna, hans sinne och som i alla läger var fyllt med sådan mänsklighet, värme och vardaglighet. Mitt i allt skarpsinne.