Snön vräker ner. Vår? Ha, långt borta. Men visst var det ljust när jag vaknade en bit efter sex idag. Får tänka på skottning i Nora, trottoaren måste hållas ren. 

Känner mig på något sätt missmodig. Kan inte riktigt komma åt varför det är så. 
Marit Paulsen, kärringen mot strömmen, sa på nyheterna att hon ansåg att skolorna skulle förstatligas. Jag fnissade till och tänkte hoppsan, nu får gubbarna någon att fajtas med. Henne petar man inte direkt omkull. Hon har en röst och en politisk förmåga att få folk att stanna upp, haja till. Jag kan gilla henne  och tycker att det är en bra röst för Folkpartiet. Efter all hårdhet så behövs den mänskliga rösten.
Skrivbordet ska rensas, och jag ska skriva ner i bok, allt som ska utföras. 
Väntar in mail från Karin S, vi ska ha iväg ansökan till sparbanksstiftelsen. Hoppas att den kan gå i morgon. Sedan är det att ta i Regionförbundet. 
Snö, vitt, vitt, vitt, så långt ögat kan se.
Jag får bestämma mig för att bli på gott humör.