I drömtillstånd. Något att längta till. Trots att det kan vara så härligt med vinter men………

Foto: Magnus Wetterholm

Kommer knappt varken ut eller in på Stadra. Trappan till stora dörren är så full med snö att jag knappt sett så mycket någon gång. Tack och lov är det inte strömavbrott!!!!! Man får vara lycklig för det lilla. Vitt vitt vitt, överallt vitt vitt vitt. Naturen bäddas in in ett enda vitt töcken. Många börjar tala om sin längtan efter att våren ska komma, att det räcker med snö nu. I SvD eller om det var DN så stod att läsa om att man i USA efter gammal beprövad metod kommit fram till att vintern ska vara i sex veckor till!!! Ja då hajade jag till. Men det var värre när den eviga kylan satte in, då var det kallt här på Stadra, det vill jag lova. Krypa in i Jungfrukammaren och köket, nåt annat var inte att göra. Vattnet som frös på toaletten i hallen. Aldrig varit med om något sådant förut.

Har börjat dra i detta med paket. Måste jobba vidare med det. Ska träffa Kristina H idag, mycket bra. Känner att hon vill en massa saker, vill, önskar driver. Fantastiskt.
Ska sätta ihop text till annons i SvD idag. Deras teaterbilaga för våren och sommaren. Prutade ju på annonsen, väldigt hyggligt av Annelie Richt. Därtill jobba vidare med redovisning Framtidens kultur.
Jaha, precis nu har jag haft kontakt med Kristina och vi har kommit överens om att flytta fram lunchen, i möjligaste mån undvika att ligga ute på vägarna idag. Få se om jag kommer in till Örebro, Katta och jag ska ju se Nära livet på Länsteatern.
Gjort klart för att skicka ansökningar till Letterstedtska och Adolf Lindgren. Betar av bit efter bit. Idag är jag någotsånär sansad, annars har jag ju gått upp i limningen förut vid så många tillfällen. Och var det något nytt???
Möte med KAN igår. Klacka-Lerberg är igång och jobbar på, gruvparken vid Konungastollen. Parkfesten blir i dagarna två. Utställningen i Bryggeriet blir bland annat med foto! Hoppsan. Jo jag tror att det är bra. Vi ska ju också ha foto. Alntorps ö, Inekes landartutställning. Visst händer det mycket. På söndag stor konsert i Järnboås.
Dyka ner arbete igen.