Nu är mina första dopp i Grecken för i år tagna. Vattnet är ljuvligt, ljuvligt, ljuvligt. Smeker kroppen som ett mjukt sidentyg och man får en livskick när man doppat sig. Efter föreställningen badade vi tillsammans igår, och så tog jag ett morgondopp efter att jag stigit upp.

Hörde röster ute på badhusudden. Jodå, de har nu satt igång med badhus och med rökeri och mer båthus. Jag är glad för det, tror att det blir en liten pärla därute på badhusudden sedan.
Nya repetitioner sätter fart idag. Det är märkliga dagar, så intensiva och jag vet att de kommer vara något att återvända till i vintermörkret. Repetitioner och sedan föreställningar. Allt går ihop i ett intensivt liv för tillfället. Jag tror att föreställningarna bara blir bättre och bättre. Igår fick vi till och med standing ovation. Hurra hurra hurra så bra. Vi hade en skådespelare i publiken, Peter Jansson, och han var alldeles tagen av föreställningen igår. Mycket roligt. Han jobbar inne på Länsteater så jag hoppas att han kan sladdra lite och berätta vad han upplevde.
Än så länge sover de flesta i husen. Det är lugnt och fridfullt. Men snart sätter allt igång, sätter allt igång.