Jobbar på. Snart klar med texten till ansökan Stiftelsen Framtidens Kultur. Sen ska den manglas hos olika parter. Har dock kvar att skriva budget och vet för tillfället inte hur mycket ideellt arbete som ska läggas in. Söker Lena igen, för att fråga och Lotte om jag får tag på henne. Jag vill att denna ska gå snart, den ska ändå bli klar och jag har fler ansökningar att göra.
Långt ekonomisamtal med Karin A. Hon är en klippa, skulle stå mig slätt utan henne. Ska inte till Stockholm i helgen, hade haft lust att åka upp. Rune tycker jag ska ta mig ut på skidor, och jag tror att han har rätt. Efter att jag slutade röka (hej och hå, om en vecka drygt är det ett halvt år sedan) så har magen vuxit ut och jag otrivs med detta något så oerhört. Hitta sätta att tappa kilon. 
Katta har börjat med tabletter mot vikten. Tänk, det är allt färre människor som jag känner som fortfarande röker. Att lägga av har brett ut sig som en farsot. Jag fantiserar för mig själv understundom, det skulle idag vara ett berg av nästan 3.500 cigarettfimpar framför mig, om jag fortsatt och lagt alla dessa i en hög. Visst är det trist, förfärligt trist, trist, trist ibland men jag är en fräschare kille idag, bättre hy, bättre hår, bättre naglar. Och lungorna är bättre trots att jag är slemmig ibland.
Jag skrattade så jag håll på att trilla av stolen när jag fick mail av brodern. Kan inte undvara någon från att ta del av denna text som jag fick av Öja (smeknamn, snyggt sådant). 
Han skriver att Shaft betyder ungefär samma som Screw om någon undrar.

To All Staff

Due to the current financial situation caused by the slowdown of the economy in the country since 2008, Management has decided to implement a scheme to put workers of 40 years of age in early retirement.
This scheme will be known as RAPE (Retired Aged People Early). Persons selected to be RAPED can apply to management to be eligible for the SHAFT scheme (Special Help After Forced Termination).
Persons who have been RAPED or SHAFTED will be reviewed under the SCREW scheme (Scheme Covering Retired Early Workers).
A person may be RAPED once, SHAFTED twice and SCREWED as many times as Management deems appropriate. Persons who have been RAPED may get AIDS (Additional Income for Dependents or Spouses) or HERPES (Half Earnings for Retired Personnel Early Severance).
Obviously, persons who have AIDS or HERPES will not be SHAFTED or SCREWED any further by management. Persons staying on will receive as much SH*T (Special High Intensity Training) as possible.
Management has always prided itself on the amount of SH*T it gives employees.
Should you feel that you don not receive enough SH*T, please bring it to the attention of your supervisior. He/she has been trained to give you all the SH*T you can handle.
Have a nice day