Tiden är knapp men något blir här skrivet mer innan morgondagen. Styrelsemöte för KAN – kulturarbetare i Nora väntar, jag måste ge mig ut och affischera, jag har banken i morgon med mera. Men detta är så beroendeframkallande, att skriva och att blogga. Lika beroendeframkallande som fruktwienerbröden på Café Da Capo i Nora. Man får blunda när man ser dem annars måste man bara köpa dem. Man och man, det heter väl jag istället.

Jag måste ge mig själv tid att skriva till 1,6 miljoners klubbens utskick, om sommarens föreställning, innan möten och annat idag. Det skulle ju vara kortfattat, tack och lov.
Jag har fått dragit i lånet för Magasinet på Stadra. Det kom ett lite argt brev, eller vad jag ska kalla det. Men jag har hört av mig till banken och visat god ton.
Jag kommer inte ifrån det. Selma är otrolig. Vill hon skoja med mig eller menar hon allvar. Är hon passionerad eller står hon och tittar på. Jag vet inte.