En fullständigt gudomlig morgon. Sjön ligger helt still, spegelblank. Det är då som det är som absolut vackrast här vid Stadra, samt solnedgångarna förstås.

Årsmöte och styrelsemöte i IKC igår. Lite stormigt, jag vet inte vad det är med mig, känns som jag får gå i försvarsposition hela tiden. Samtidigt är det bra för Magnus att inte bara åka på ett bananskal. Det blev diskussioner om ekonomi. Jag vet inte var Lars utställning står nu, ifrågasatt om det inte finns pengar. Jag kan känna att jag blir rädd för att innehåll i verksamheten blir dränerat. 
Satt länge, länge och omarbetade och skrev på talet till idag på förmiddagen, invigningen av Kultur och Måltidsväg 244. Ska alldeles, alldeles snart iväg. Åker ner med Ingvar L.
I eftermiddag är det te med Jonas A och Astrid. Mycket trevligt. Katta har lovat ställa i ordning. 
Det blir en lång dag. I kväll inhandling inför röjardagen i morgon. Mycket planering återstår.