(Några av de Shakespeareböcker vi säljer i Teaterfoajén och som kommer finnas till försäljning vid Vinterscenen också)

Så vad tycks. Håller ni med: att det är ett bra namn i år på våra vinterföreställningar. Man hajar liksom till när det är William som ska vara ute på is.  Bara inte vi hamnar som Bambi på det hala, men det ska vi inte göra när vi stöttar varandra.

Fast isen får vara symbolisk för jag tänker inte stå utomhus igen. Glömmer väl aldrig första året så mycket snack det var om att ta ut folk på Grecken. Det är istället det illusoriska och det associativa som jag hoppas att publiken ska ta till sig. Och visst är det roligt att vi börjar andra akten med Sonett nr 18. Shall I compare thee to a summer´s day? – Ska med en sommardag jag likna dig? Och detta i smällkalla vintern.

Vi har fått klart en ansökan till. Nu håller Elizabeth på att komplettera vår Osheransökan. Sedan väntar två till. Och sedan är det företagen, och sedan är det privatsponsring. Detta är ett gigantiskt arbete som bara det är en heltidstjänst. Tack och lov att Elizabeth är här just nu, jag skulle gå upp i atomer om jag varit ensam med allt detta.

Nu väntar ett brev till Zern. Vill meddela mig med honom för att berätta om det vi skall göra.

Ikväll ska Eva H och jag, eventuellt även Lasse F, planera reading. Hur den ska läggas upp.

Någon paus mellan allt arbete ska det väl ändå bli.

(Här kommer två bilder på våra små kulissteatrar som vi har i skyltfönstret. Barn stannar alltid upp och blir så fascinerade!)

Hörs!