Shakespeare har blivit en succé. Det är bara att konstatera. Av publikens tillrop, av vad som skrivits i tidningar och kommer sägas i radio. Jag tänker på publikkontakten i fredags och lördags. Deras skratt, deras lyssnande, deras närvaro tillsammans med oss. En stor framgång.
Men ekonomiskt gick det ju inte ihop, som vanligt. Som läget är nu så räcker pengar till Runes och Duncans löner, jag får vänta till slutet i höst och se hur mycket det blir över. Fan!

Tisdag morgon, jag väntar in att tvätten ska komma från Hällefors. Hasse är en karaktär, trevlig, en personlighet. Han har väl drivit tvätten i tjugo år kan jag tro. När man är där i Hällefors så upplever man verkligen hur ett tvätteri av äkta sort ska se ut. Och hur det ska dofta!!! Sen hela den enorma kallmangeln.

Anton Häggblom vill så oerhört gärna vara med, Johan Bernander har mailat ett svar och tycker det är ok. Så jag kommer säga ja till honom idag när han ringer. Tror att vi får in kompetens med honom. Tyvärr kan jag inte ge honom mer än figurantlön, men det tycker han är ok.

Nya tag med ansökningar väntar idag. Fy fasen, detta jobbar skiten ur en. Dramatiker väntar nu, sedan Adolf Lindgren. Och så alla företag. Jag har några nya uppslag också, ska kolla detta med kulturmiljö och Länsstyrelsen.