Söndag. Tystnad än så länge. Jobbat undan skrivbord, gjort fruktansvärt stora betalningar för Stadra. Urp. Vi måste snart få in mer pengar. Urp.

Nu ska en kopp kaffe ner i kroppen, och text ska likaså in i hjärna och kropp. Det infinner sig tillslut en gnutta ro för textpluggande. Jag vill in och simma i text, omslutas av text. Få tid till att associera i text och få nya idéer med texten.

Ny vecka startar i morgon. Det blir andra varvet med akt två. Detta kräver att jag inte ska behöva ta in så mycket annat utan mer koncentrera mig på arbetet på scenen. Ibland tror jag att det är en fullständigt omöjlig ekvation att få ihop ledarskapet med skådespelararbetet. Men platsen på scenen ger mig ju den grundläggande motivationen att driva Stadra framåt. Det är min plattform. Scenen är ju, när det vill sig väl, den stora befriade platsen. Den plats där inte omvärlden kan nå mig, där man får vara ifred!

Jag har hållit på att jobba med Skånska slott och herresäten, nu ska jag ge mig in i Landsväg och Efter alla dessa år.