Stor succé i Grythyttan. Det var attans roligt att vara med på invigningen av Cornelis. Jacko Neerings med alla andra har gjort ett väldigt fint arbete, det är en riktigt härlig pub som nu är öppen. Och det är så roligt att se någon som är oerhört stolt över vad man åstadkommit. Mycket mycket roligt. Hoppas de får mycket folk, att Cornelis blir omtyckt och uppskattat under en lång tid framåt.

Det blev också fint att göra en sådan här personalgrej, det var inget som var direkt planerat men som blev fint ändå. Nu är det även planerat att vi ska göra ett publikarbete lite längre framåt.

Jag fick ett väldigt fint fb från Maria Fahl idag. För några dagar sedan skrev jag om Alica Vicander, dottern, som är så oerhört fin och som jag blivit så imponerad av. Maria hade läst upp det jag skrivit för henne och hon hade tagit det till sig. Jag blev nästan generad. Hon vet inte alls vem jag är och så tar hon till sig mina ord, utav en vilt främmande människa.

Idag kom Dragan hit. Det är väldigt roligt att möta honom här igen. Samma generösa ande, samma glada och busiga person. Det är mycket tryggt att veta att han kör ljud och ljus, att han är inspicient.

Jag har brottats lite med mig själv idag. Varit osams och lite ledsen på mig själv. Vill helst inte skriva för mycket om det, nu börjar det gå över. Vi måste se framåt, mot produktionen bästa. Det handlar det om.

Kväll. Natt. Säng. Godnatt.