Det dräller in mail. Man får lära sig att snabbt, snabbt, snabbt sudda igenom de flesta, sovra, ta in, konstatera, relatera. Annars blir jag fast i tre timmar. Visst är det intressant på mailen att få in Medlemsnytt från Riksteatern på 24 sidor, men inte lusläser jag det, det går inte.

Jag vill få tid med Rune. Hur ska jag bära mig åt med det? Va? Tycks helt omöjligt. Jag blir så less på denna upptagna tid ibland, upptaget, agendor, kalendrar, ja då och då kanske. 
Har varit på Rural Academy ute hos Sune och Lena. Men visst blir man imponerad över allt vad de gör, och vilka föredragshållare som var med idag. Och. Vansinnigt roligt att få lyssna på Leif Stinnerbom. Jag gillade hans utstrålning, samt hans fokus på vad de vill, hur de vill berätta en historia. Inte för inte heter det berättarladan. Jag han tala med honom i en paus och självklart ska han bjudas in till föreställningarna i sommar. Leif är viktig, och han krattar gångar och finner spår. Fler var där och höll föredrag, men det ska jag skriva om i morgon. Känner mig stressad, hinner inte med så mycket som jag ska. 
Såg i tidningen att nu blir det blogg med nya Dramatenchefen. Jo man tackar, de kommer väl ha 25000 besökare på ett par timmar kan jag tänka. Tycker det är friska tag och nytt tänkande från deras sida. 
Försöker hitta ett datum som kan passa alla för nästa reading av Staffan Göthe-pjäs. Vi ska ju ta oss ann La strada del amore. Folk finns det till alla roller, men tiden är inte bestämd ännu. 
Vilken fin artikel det var i dagen DN med Berit Gullberg. Vill träffa henne, jag får ett mycket gott intryck av henne.