Röjardagen igår blev väldigt fin och trevlig, det var en stämning oss alla emellan som var fantastisk. Och jag är glad att alla ville komma och ställa upp i år igen, det är en stor hjälp. Vad blev gjort. Flaggstängerna blev renoverade och lagade efter stölden och det man förstörde förra året, den stora tygvepan med reklam för sommaren och sommarens produktion kom upp på Logen, Wille ordnade med router, nu fungerar det ett trådlöst nätverk här, jättebra. Massor blev räfsat, rensat, bortkört. Vi hann med cirka 3 femtedelar och det var strålande. Jag har fortsatt igår och idag. Det känns i kroppen och det är riktigt gott.

Jag vilar fortfarande på lagrarna av den framgångsrika invigningen av Kultur och Måltidsväg 244. Är glad att det var en så bred uppslutning från många olika instanser. 
Efter dagens andra arbeten ska jag nu sätta igång och göra mig i ordning inför kvällens begivenhet. Vår reading på Svalbo i kväll. Vi är ett bra gäng och börjar bli varma i kläderna. Ska repa från fyra eftersom vi inte kunde repa på det sättet förra gången, när Lasse inte kunde.