Solen skiner lite svagt, det råder en stilla frid på Stadra. Fint att vara kvar här för att arbeta just nu. Elizabeth sitter inne på Teaterfoajén, och i eftermiddag ska jag ge mig in dit.

På förmiddagen har jag ringt till företagen, för att bjuda in till en Företagarträff 28 mars. Det var Elizabeth som kom med denna förträffliga idé igår, istället för att jag åker runt till alla så gör vi det lite trevligt med mat och jag får berätta. Förhoppningsvis kommer många, förhoppningsvis vill de fortsätta att stödja. Det är ett stort arbete, bara det här. Och jag hoppas innerligt att jag kan höja beloppen från förra året. Men det ska berättas och ske med stil och det finns inget självklart att de ska gå in. Ständigt ständigt ständigt detta med finansiering. Tröttsam!

De har sagt att det ska bli kallare till helgen, men just nu är det som en underbar vårdag på Stadra. Fåglarna kvittrar, de är glad för att jag matar dem. Tycker det är kul att hänga ut fågelmat, se dem komma och picka.

Jag borde ta mig ut för att göra lite utomhusarbete också. Det är mer kvar från Vinterscenen att plocka ihop. Inte något direkt svårt, men det ska göras och det ska bli klart.

Det är så skönt med denna frid som finns här. Hjärnan blir klar, man tänker bra.

Vi hörs……