Har talat med Rikard W ikväll. Han är alltid så generös i tilltal och i sinne. Jag gillar att ha honom som vän! Och jag är väldigt glad att han kommer och öppnar säsongen i år, öppnar scenens sommarsejour. Det kommer även bli lite Karl Gerhard har han sagt. Mycket spännande och mycket roligt med tanke på att han gör Gerhard i höst på Stadsteatern.

Skrivit lite andra texter också till vårt utskick. De måste säkert slipas lite till. I morgon lär det ju bli svårt när jag är iväg till Stockholm och Karloniska hela dagen. Mycket spännande.

Det är svart ute. Kolsvart. Det är dags att gå och lägga sig, jag vet det, men tankarna rinner på uppe i skallen.

Har lagt ut Höj rösten på fb. Om att gå och rösta i EU valet. En självklarhet för mig. Hoppas att vi är många många som visar att vi lever i ett demokratiskt land där man ändå får göra sin stämma hörd. Demokratin är ingen självklarhet, det finns så många länder och platser där man lever under förtryck och absolut inte får höja sin röst. Där massmedia är likriktat. Vi får tala fritt. Gå och rösta i EU valet och i alla andra val också. Tycker jag. Nu blir det nog bingen ändå tillslut.