Lotte ringde mitt i allt rensande av abborre (dessa små, små, små och så pilliga så, så, så nu går ögonen i kors). Hon som andra har varit nyfikna hur det gick med Selma on Ice. Jag gav en utförlig bild, måleriskt så gott jag kunde. Kära Lotte, du underbara, alltid som en frisk fläkt stormar du in, ljuvligt, skrattretande, befrämjande. Och du får min tanke att bli som en båge som spänns ut och iväg. Bravo! 

Det jag har att göra är att få upp fokus rejält, på sommarscen och på ansökningar och producerande. Det är bara att börja skriva listor. 
Roligt att Ingemar och Eivor är här. Lite mer liv i luckan om man säger som så.
Igår anmälde Anna-Lena sig till reading också. Nu börjar vi ha ihop folk. Om vi sedan hinner med repetition är en annan sak.
Rune och jag måste bestämma oss om påsken, om resan. Skottland är det ju tänkt. Om jag ändå hade tagit vara på den ep-n, den lilla plattan som pappa och mamma hade, när vi gjorde oss av med villan och alla sakerna. Britta Borg. ”Säg varför Öland Gotland, nej följ med mig till Skottland, härliga gamla Skottland väntar på dig”. Jag ser konvolutet framför mig. Britta Borg, jo om den tanten har det svängt rejält. Fat Mammy Brown. 
Tänk att jag föll så pladask för landet Skottland. Betagande, intagande, storslaget, svindlande. Men så är man också tillverkad i Skottland. En dag ska jag bo på Prestonfield House. Det var för lustigt att jag kom dit nästan på dagen och prick 50 år efter att jag blev tillverkad. Undrar om inte pappa och mamma ändå var lyckliga den dagen och den natten. Det har ju låtit så när mamma har talat om detta etablissemang (snyggt ord, igen).
Idag gick jag och tänkte på Anders och Helene Ortman. Kära vänner, fasen i min själ att det ska vara så långt iväg till folk. 
Om jag ändå fick ork att börja planera för Harry Lauder föreställning. Om jag åker till Skottland så kanske fokus kan åka upp på det igen. Rune sa att han tycker jag kan vara fokuserad på saker. Det gläder mig att han ser det. Det är som Lotte och jag säger: och så fortsätter vi. 
Så är det, trots motgångar och annat – och så fortsätter vi.