Ja idag blir det då rakt inte mycket skrivet för jag har suttit och jag sitter blixterkoncentrerad och formulerar mig vidare med ansökningar. Pust. 

Lyssnat på Kulturnyheterna idag. Milk och Män som hatar kvinnor var recenserade och har i stort sett fått bra omdömen. Jag är nyfiken på båda. Sean Penn är säkert lysande i Milk, det var så roligt att se honom i sammandraget från Oscarsgalan.
Formulera sig, formulera sig, formulera sig. Det är vad jag behöver, vill och skall åstadkomma idag. När jag suttit still ett tag har jag en massa uppdämd kroppslig energi att göra av med. Behöver röra på mig då.
Det är väl så att man kan spy trasor. Så typiskt uttryck för Staffan Göthe. Jag riktigt ser hur han säger det, med ett litet skratt därtill. När jag hör honom i mitt inre så är det fruktansvärt roligt, tycker jag. Alltså den Göthska språkvärlden är fantastisk att simma runt i. Språk parat med dessa gestalter, på väg från ett fattig Sverige till något annat, vad det nu kan vara. ”Segla bort till en lyckligare värld, på, gummimadrasser” som de sa i Mosebacke Monarki. Det var ju en fruktansvärt roliga program. Tänk när Claes-Göran skulle spela in dem på kasettbandspelare och vi var förbjudna att låta. På banden hör man förkvävda skratt och fniss. Fniss är för övrigt ett roligt ord.