Idag går det undan, det går för snabbt, för snabbt. Inte bra.

Sotaren, typiskt. Möte med Martin Mutter. Tog sin tid. Textpluggande med Eva. I stort sett hela första akten sitter. Tack och lov. Lite finjusteringar men nu kommer jag våga släppa manus!!! Bravo bravissimo.

Ärenden på stan. Ett kort tag nere vid Resecentrum som idag invigdes med pompa och ståt. Bland annat hade NBVJ kört ut gamla, riktigt gamla vagnar som var otroligt vackra. Bra tal av Solveig. Träffade Tom där, så kommunalråden var rikligt representerade.

Fint samtal med Robert i Finland. Likaså med Malin – som satt i bil på väg från Drottningholmsteatern spelningen. Jag är så imponerad av att hon spelat på den teatern!!!! Vi får dra i detta med trolleriföreställningarna. Måtte det bli något, jag släpper inte min tro till det här. Trist, trist, trist att ansökan till Kulturkontakt Nord avslogs. Men jag hade nästan anat det. Men som sagt, Simsalabim, fast i mindre skala, kommer att bli av.

Nu ska jag ner till Marie och ha en omgång och genomgång med mina kläder. Mycket återstår där, som jag känner det. Men det kommer att bli bra!