Det råder en sådan absolut stillhet idag. Denna stillhet är mycket märklig, det står i sådan bjärt kontrast mot det höga tempo och allt liv som råder när vi är igång och repar under veckorna. Tystnaden ringer i öronen, och jag utgår från att det är mycket nyttigt för mig.

Ska ta mig samman och ge mig ut på en promenad igen. I förrgår gick jag till Finnån, igår i en stor rundslinga. Båda promenaderna var mellan 1 och 1,3 mil. Jag blir riktigt imponerad över mig själv. Men så har jag också varit ute och gått med text, något som har hög popularitetsfaktor hos Magnus. Inte sitta still med texten, ut och gå med den istället. Sätta den medans man rör på sig, medans kroppen får flyta på.
Dragan, som kom i förrgår, har redan flutit in i denna miljö, är på banan. Bra med tanke på att han aldrig varit här förut.
Satt och tittade på scen 2 och scen 3 igår, som de repat. Jag får en uppfattning att det blir en oerhört sinnlig föreställning och mycket sensuell därtill. Det är ju bland annat vad pjäsen går ut på. Sinnlighet och sensualism. Vackra ord för övrigt. För egen del är jag som en föl eller en häst som längtar ut på grönbete, vill komma upp på scenen för att jobba. Det sker först på tisdag.
En liten artikel var införd i NA idag, att vi söker fler barn till föreställningen. Hoppas att det blir något svar. Hoppas.
Det verkar ordna sig med språkisar. Jag tror att de kommer starta på måndag. Då lättar trycket en hel del, vad beträffar den sidan av jobbet.
Fick ta en hyrbil igår. Min bil måste in på verkstad. Plötsligt började det skramla som bara den och jag får tänka att det var tur att det inte hände på en långresa eller när jag inte kunde komma åt en verkstad. Nu får jag lämna ner den idag och sedan meddela dem på måndag att jag behöver hjälp med den. Ett antal tusenlappar flyger sin kos. Jag får glädja mig åt annat istället.
Snart hörs vi igen. Lägger ut fortsättningen om Landet Stadra snart.