Då var det klart. Prins Daniel. Jag är glad för Viktorias skull. Att gå och vänta, och vänta, och vänta. Samt att inte få ta beslutet själv, att vara tvungen att fråga pappa om lov.

Lotte S, eller Pippilotta som jag kan kalla henne, sa att Gorkij var en mycket stor beundrare av Strindberg. Intressant, något jag inte visste om. Gorkij hade sagt något i stil med att Strindberg sätter hans känslor och tankar i rörelse. Alltså inte ”jag känner” ”jag blir berörd” utan sätter i rörelse. Det är aktivt. Tack Lotte för det.
I går kväll sändes en av delarna av Krig och Fred, den engelska produktionen från 1972. Magnifikt. Att det överhuvud gått att spela in den. Jag tror inte någon skulle ha råd med det i dag, bara denna mängd med statister. Jag minns så väl hur uppslukad jag var av serien när den visades på 70-talet, det var även något romantiskt skimmer över den, som jag såg det. Fast det vågade jag väl inte säga till pappa, han beskyllde mig ju jämt för att vara en sådan romantiker. Jag minns hur sårad jag blev av det.
Försöker få tag på Gisela S, detta krångel med redovisningen till Köpenhamn, med pengar till Ulrika och så vidare. Får inte tag på Gisela ännu. Vill ha detta ur världen, få det avklarat. Kunna bocka av. Sätta punkt. Är rädd att vi bränt våra skepp gentemot Köpenhamn. Men jag ska väl inte ta ut något i förskott.
Massor med mail att besvara. Fasen vilken tid det tar. 
Johan B är i full gång och spelar, han skrev att han tycker scenerna i damen håller men kupletterna är lite förlegade. Skulle tala med Staffan om det. Kom med ett förslag på regiarvode som jag tycker var lite väl högt. Om jag kunde hitta några tariffer och gå på, så jag har något under fötterna.
I kväll är det årsmöte med Föreningen Norden i Nora. Jag ska informera lite om sommaren. Jag gillar nordenföreningen, det får jag då säga. Barbro H vill visst avgå som ordförande, tyvärr, hon har funkat bra. Får höra valberedningens förslag. 
Inte fått klart något med resa tillsammans med Rune ännu. Vi skulle gjort det igår, gick inte, jag försökte ringa idag, gick inte. Men är det det väl ingen ko på isen (kul uttryck).
Å jag vill bara ha mat. Mat, mat, mat, jag gastar som en annan fågelunge. Mat, mat, mat.