top of page
Sök
  • Skribentens bildAlfred Stenegård Norr

GLAD PÅSK! Här kommer några tips till påskägg.

Glad påsk önskar vi på Stadra Teater. Har du inget påskägg att ge bort till dina nära och kära? Lugn, vi löser det! Vi har massor av tips till just ditt påskägg.


En flicka i kaninöron

Vad sägs om biljetter till sommarens föreställning "Lyckliga gatan..."?

Det kommer bli ett minnesvärt och roligt påskägg, som passar alla!


Lyckliga gatan är fylld av musik. Alla tycks plötsligt brista ut i sång när ord inte räcker till. Massor av välkända låtar och med möjlighet till allsång. Det är en föreställning som kommer att göra publiken på ett smittande gott humör. Vem har inte åsikter om hur vi bor och var vi lever? Nu får du chansen att säga vad du tycker för det här kommer att engagera publiken. Premiär 29 juni.



Affisch till Lyckliga gatan...
Affisch: © Dragan Popović

Eller kanske biljetter till årets "Nyfiken på"?

Ja, det blir ännu en serie av Nyfiken på, ännu i år! Vid två tillfällen kommer du kunna komma till Nora bibliotek.


Den 9 april kommer stjärnarkitekten Magnus Silfverhielm, som ritat Måltidens hus i Grythyttan. Han berättar hur man förverkligar sina drömmar.


Den 15 maj kommer Magnus Wetterholm, och delar av ensemblen från sommarens uppsättning, och berättar om sommarens planer. Magnus berättar om sitt manus och om att få vara del av olika historiska hus och en strid som befann sig i Nora i mitten av 70-talet.



Affisch till Nyfiken på

Eller varför inte biljetter till årets berättarkvällar?

Just för att fira in våren kan du ge bort biljetter till årets berättarkvällar "Berättelser bland vitsippor". Lördag 27 april och söndag 28 april klockan 15.00 ger Stadra Teater två berättarevenemang.


Tre välkända aktörer medverkar - Eva Haldert, Lasse Forss och Magnus Wetterholm. Vi öppnar dörrarna till Sjöstugan och Teaterkaféet Paradiset. Och att isen har släppt så att vågorna på sjön Grecken får skvalpa och ackompanjera. Brasan ska brinna och vi serverar kaffe och te samt gott bröd.



Affisch till Berättelser bland vitsippor
Affisch: © Mats Jonsson

Vi hoppas att alla får en fin påskhelg!

Vi hoppas i alla fall att vi har gett dig några tips till några påskägg, om du hade tänkt att ge bort några, så att säga. Du kanske istället vill unna dig själv ett litet påskägg? Glad påsk, oavsett om, eller hur, du firar!

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page