Får man säga att man börjar bli lite pirrig. Man och man, det är bättre att skriva jag. Medvetenheten om att vi ska börja repetera på söndag smyger sig på.
Fortfarande mycket att göra. I dag har jag varit inne med bilen på Toyota för service (lånebil nu), ska in och hämta den sen. I kväll är det Föreningen Nordenmöte. Per Ledin, som är professor i nordiska språk kommer till Götlinska i Nora. I morgon kväll har jag arbete med barnen, på torsdag kommer Gods och Gårdar och ska göra reportage (lite olämpligt, mitt i allt arbete). På fredag kommer Rune, på lördag anländer Johan och Marie och på söndag kommer alla. Scenen är kvar att svabba, mer är att göra uppe i logen, jag har mer att plocka med inomhus. Från och med söndag är det absolut nödvändigt att jag växlar fokus, bort från att producera och in i att jag ska vara skådespelare.

Karin, kooridnatorn, kommer in i arbetet allt mer. Bravo. Det kan inte vara lätt att ha mig omkring sig, som kacklar och som står i, pratar och domderar. Men, det går ju att slå mig i huvudet också och säga Tyst nu, det blir för mycket.

Nu ska jag upp och kolla om vi kan få iordning lite mer på logen däruppe. Regnet hänger i luften, hoppas att vi slipper det.