Måndag morgon, pigg som en nötkärna (roligt uttryck). Bengt Berg måste vara ännu piggar för att enligt ”boken” hade redan läst alla tidningar och skulle sätta igång. Alla, för det var så jag uppfattade, och om han är som jag och även läser storstadspress så tar det ju sina timmar. Så när sjutton går han upp?

Men här vilar inga halta löss (roligt uttryck, hur ser löss ut som är halta?) så nu ska jag också snart på dagens värv. 
Satt och skrev till sent på hemsidetext. Vi har haft kontakt om hemsidan och jag vet inte var det står just nu. Har gjort ett jättefint arbete under alla år men bad mig i stort sett börja leta på någon annan. Har det att tänka på nu också.
Ska slå ut Regionförbundet/ansökan idag. Lusläsa igenom den och fundera på vad jag vill ändra. Hoppas att Karin S kan gå igenom den en gång till, så att jag sedan kan få iväg den. Då har alla stora gått, då får jag äntligen börja lägga tid på företagsspons. Vilket jag inte har en aning om hur det går i år.
Pratade med Marika L i går, jätteroligt. Sa till henne att jag börjar längta ut på vägarna igen. Ut på turné. Om jag kunde få ihop något mindre som gick att kajka runt med, det är ju många artister som håller på och inte brassar på med ett jätte, jättekalas. 
Karin A skickade mail. Vi ska ha kontakt idag angående Köpenhamn. Hennes uppställning av ut och in med ekonomin. Ska vi sedan kunna slutligen bocka av detta med Köpenhamn. 
Återkommer.